Zuluss Sevim1902 bence hemen ayağa kalkmadan uzanın sadece tuvalete kalkın ne olur ne olmaz iş falan yapmayın
Sevim1902 Zuluss düşüklerim kürtajla oldu hep kalp atısı duyulmadgndan .evde düşürmedim yani . İş güç yapıyorz hayrlsı baklm
Beyazem- Sevim1902 döngünüz kaç gün acaba?🫶🏻 inşallah vardır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun canım🌷
Beyazem- Sevim1902 yaa öyle mii benim 33 döngüm 5 gün kala negatif çıktı 2 gün var adete acaba yağsam çıkarmı🥹
Sevim1902 Beyazem- normalde adet günü ve sonrası testlerde cıkıyor işte bazen şansa erken öğrenıyoruz😁
Beyazem- Sevim1902 ya 10 tl ye testmi var 😅 Son test kaldı elimde artık.. daha da almak istemiyorum inşallah almak gerekmezde ..🤲🏻🥹🫶🏻
Sevim1902 Beyazem- farklı belirtim olmadı geçen ay daha fazla kasık agrsı gogs hasasyti vardı belli olmuyor yani
Beyazem- Sevim1902 ben resmen hastayım 1 haftadır belim fena ağrıyor kasık pelvis ağrısı mide bulantısı sabahalrı özellikle ama bugün hep vardı.. afedersin ama bugün biraz kustumda, yorgunum hep yatıyorum. Bide yaşayan varmıdır bilmiyorum ama üşüyorum😅
Sevim1902 Beyazem- ben de hastayım miğde bulantımı bel agrımı ona bagladım aynen titreme de oluyor .ama hastalıktada oluyor bunlar 😁inşallah vardır