Citirmom Kızlar kan sulandırıcı iğne ve hap kullanırken bu testler doğru çıkmıyor mu? Bir kaç tane başlıkta okudum başına gelen var mı? Kaçıncı haftada yaptırdınız ve öncesinde iğneyi ya da hapı bıraktınız mı
cLearQueen Citirmom hem igne hem hap kullaniyorum fetal dna öncesi hicbirini birakmadım sıkıntı olmadı yanlis hatrlamiyosam 16.haftada falan yaptırmıstım
Lprsnnc Citirmom sadece iğne kullaniyorum fetal dna oncesi bi gun igneyi vurmadim. Bi sorun olmadi şükür. Dunyanin her yerinde bi gun ara verdiriyoruz dedi kan alan kişi.
Alone Citirmom bana 24 saat önce bırakmamı söylediler. O şekilde kan vermiştim. İlk çıkmadı ikinci kez alındı o zaman çıktı (bebek daha çok büyüdüğü için kanıma karışmıştı dna sı tabi ikinci o yüzden kolay oldu )
Citirmom cLearQueen peki ilk önce ikili test yaptırmaya gerek var mı ben sadece fetal dna yaptırmak istiyorum. Bir de hangi firmayla çalıştınız acaba hangi testi yaptırayım
cLearQueen Citirmom ben ikili yaptirdim o riskli ciminca fetal yaptirdim. Simdiki aklim olsa 2li hic yaptirmam direkt fetal yaptiririm. Ben gittigim ozell hastanede kan verdim onlar yolladi o yuzden hangi firma bilmiyorum
Citirmom cLearQueen anladım çok teşekkür ederim doktorum önce ikili diye yorum yaptı bana da ama ben de direk fetal dna istediğimi soyleyecegim cuma günü randevum var bakalım ne dicek
cLearQueen Citirmom 2li 3lu falan bnce hic grrek yok zaten guvenilir test degiller. Maddiyatin varsa direkt fetal yaptir canım insallah temiz cıkar
Lprsnnc Citirmom eurofins e 11+4 da yaptirdim. 12 gunde cikti sonuç. Bi kerede ciksin diye biraz buyudugunde yaptirayim dedim.
Cudana Citirmom ben hiç kullanmadım ama bana telefonda demişlerdi eğer kullanıyorsanız kan aldırmadan şu kadar süre önce bırakın diye
Tomucuk12 Citirmom 12 hafta yaptirdim 1 gun once kestim. Yalanci sonuc verebilir onemli bu. Mutlaka kes o kadar para veriyorsun bir de canın sıkılmasın
Cheryy1 Citirmom hem iğne hem hap kullanıyorum testten 1 gun once ignemi vurmadim ilacımı almistim ama bir sorun olmadı