Ayaz_Aybars_mom Sevgiiss yemin ederim olay post ya 🤦♀️🤣🤣 herkezi kırdin gecirdin allah iyiligini versin 🤣🤣🤣 biride demis kitle kapini devam et 🤣🤣 sen bizi guldurdun rabbim yuzunuzu guldursun hep bole
Hayelllerhayatttlar Parilti007 😂😂yorumu attıktan çok sonra farkettim 😂😂 değişemedim de sonra amannn dedim 😂
Tutaste_ Sevgiiss eviniz küçükmü he oyle ucmalı kaçmalı bi yaşantı ız varsa gelmesin bence 😄 bizde maalesef yan odamızda biri varken hi. Bişey yapamıyoduk kaynana yanindayken kötüydü cok duş alamadıgım gün oldu maalesef zor oluyor
Hatice5258 Sevgiiss torun istemesini biliyorlar nasıl yapıldığını,evli insanlar olduğunuzu biliyordur herhalde ben kaynanam ile yaşıyorum valla tabi banyom ayrı o başka ama illaki anlıyordur kadın 😄🤭
Nurcanyokus6 Nazsuuu 😂 bende kaynamla yaşıyorum cnm ama benim evebeyim banyom var çok şükür kocam sağolsun😂
Caglacolak5237 mrymgrgl93 sen de birgün kaynana olacaksın ve çocuğunun eşi senden rahatsız olacak ☺️ ufak bir hatırlatma yapmak istedim.
Femay Sevgiiss ortanıza girip yatmadığı sürece sorun göremiyorum 😁 eğer çok etkileniyorsanız birkaç gün erteleyin şart mı yani 14 ünde gelmesi anlamadım