Premsems Nsbdmrl Aybüke olacak inşallah🥰 Anlamı aygibi parlak güzel, ayrıca zeki, güçlü kadın anlamına da geliyor😊
Shylaaa Ya benim kızımın adı Defne. 1 ay sonra doğumum var isim konusunda çok kararsız kaldık fikrinize danışayım 😀 sizce Gülce mi, Doğa mı, Duru mu, Melisa mı güzel 😀
Esmaaaa_ Mümine hifa.. mümine tanımış iman etmiş demek. Hifa ise kadın sahabelerden ve sabreden anlamına geliyor
Zeynep_91 Kızımın ismi AFRA 💓 Anlamı: - Ayın onüçüncü gecesi Afra Binti Ubeyde Sahabe hanımlarından Ayak değmemiş beyaz toprak Pembeye çalan beyaz renk
Sellennns Nsbdmrl kızımın adı elis lilya olacak inşallah elis güzel kokulu çiçek,lilya cennet bahçesi demek
Alya-veanne Sellennns gerçekten çok farklı ve hoş olmuş kızınızın ismi benim kızımda Ece Alya olacak. Onların jenerasyon bu şekilde devan ederse ilerde hepsi otantik olacak 😂 isimleri yani bizlere göre çok estetik
akkaya_1234 Daha bu sabah ismi ne olsun kavgası çıktı ufak çaplı .bir karara varmadik daha cinsiyet de kesin ogrenmedik ama gerçekten isim bulmak zor ya neyse kavga etmedik ama karar vermek çok zor ben de hiç kolay beğenen biri değilim Allah’ım yardım et
Aysunays Nsbdmrl kizimin ismi İlay ülkenin en guzeli demek. Bir kızım daha olursa Duru koymayi düşünüyorum cok guzel bir isim🥰