Aysenur01 Açık koyu renk sarı akıntı geliyor lütfen bilenler yazsın vajinal enfeksiyon gibi bişey mi bu 16.haftadayım Sıkıntı olur mu lütfen yardım
Aysnr08 Aysenur01 25 haftada daha da cogalan sari akinti korkma normal haftan ilerledikce akintinda artacak
Krasivyy Aysenur01 sadece temiz beyaz komusuz akıntı normaldir onun dışındaki sar yeşil ve kokulu ağrılı akıntılar enfeksiyon olduğunu gösterir lütfen dr una belirt bu ciddi bşey
Zlyh89 Aysenur01 19. haftadayım 9. Haftamdan beri sarı akıntım başladı ilaç kullanmama rağmen geçmedi idrarımada bakıldı temiz cıktı. Genel olarak herkes bende de var diyor ağrılı,kokulu olmadığı sürece bence sıkıntı yok.
SuSerkan İdrar tahlili ile kesin bi bilgi Alman daha iyi olur akıntı olması normal kabul edilebilir ama bi risk de olabilir enfeksiyon gibi tedavi edilir rahat olursun bi testle baktırmak daha mantıklı
Merveprms Canım benimde krem sarı gibi akıntım var en başından beri ama iki kere enfeksiyon var mı diye bakıldı ikiside temiz çıktı daha geçen hafta baktırdım hatta. Kötü kokulu olunca yanma ve kaşıntı olunca sanırım enfeksiyon belirtisi oluyormuş
Aysenur01 Biraz yanma eşliğinde kahveli sarılı akıntıya döndü arkadaşlar eski Hematom kalıntısı olabileceğini söyledi idrara gelince temiz çıktı dediğiniz gibi oluyor sanırım sarı akıntı hepinize teşekkür ederim