Teslimenursevil Dün doktora gittiğimde büyüme yoktu 14mm demişti büyüme var mı sizce En alttaki az önce yaptığım koyulaşma var dimi
Sevgiiss Teslimenursevil koyulaşmış gibi biraz . Birden pik olabiliyor testler az önce ben attım . Bana mı öyle geliyor diye 😄
Srp53 Teslimenursevil evet canım normalde 18 mm ve üstünü algılar innovita normal şartlarda 2 güne falan pik yapması lazım
Teslimenursevil Srp53 18. Günde büyüyo yumurtam kendimi az çok öğrendim kuzum bugün 17. Gün çatlatma iğnesini yapmayı düşünüyorum bıgün 2mm felanda iğne etkisiyle büyüse bence yeterli olur
Sevgiiss Teslimenursevil canım sen neden kendi kendine iğne oluyorsun bu işler doktor kontöründe olmuyor mu ? Zararı olmaz mı
MorKelebek54 Sevgiiss dedigi igne catlatma ignesi. Evde yapilabiliyo eger o an hastanedeyse mesela hemsire de yapabilir ben iki kere vuruldum birini hemsire birini eşim vurdu
Teslimenursevil Sevgiiss dün gittiğim doktor vursanda ihtimalin düşük sen bilirsin dedi kafama göre değil yani
Teslimenursevil Sevgiiss ki artık ilaçları nasıl kullanacağımı bile biliyorum doktorum bana derdi gelmene gerek yok bi dahaki ay kullan takibini yap ovülasyonla değerlendir diye
Teslimenursevil MorKelebek54 çatlatma iğnesinin de zaten bir zararı yok yani ayda 1 kere vurabilirsin sadece benim bilgim böyle
Teslimenursevil erikarpuz gitmedim kuzum en son cuma günü gitmiştim 14mm yumuetamdı cumartesi öğlen vuruldum iğneyi sonuç hüsran olucak ama demekten bişey kaybetmiycektim😒
erikarpuz Teslimenursevil insallah bu ay olur canım Allah en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin 💐
Teslimenursevil erikarpuz inşallah kuzum ama hiç ihtimal olmadığı bi ay ve iğnenin 3. Günü gram belirtim yok
Teslimenursevil Sevgiiss yaptım canım cumartesi sabahtan testim en alttaki böyle çıktı öğlende vurdum iğneyi