Mertsmom15 @Ebaki @Cinsiyet_tahmini @Jdjdjdksksk @Sermec27 @dika @Elamomy @Maviss718 @bengu_10 @huysuz__ @26Mansura
Hafsa15 Jdjdjdksksk https://mutluresim.com/image/zvmfvZ bir kaç kez yazdım beni hiç görmedinnn bana bakar mısın canım rica etsem
Mertsmom15 Jdjdjdksksk Teşekkürler yanıt için🙏🏻 bugün doktor baktı baktı haftaya bi daha gel dedi. Hiçbir şey demedi cinsiyetle alakalı. Bacak arası falan açıktı çok da hareketliydi her pozisyonda gördü halbuki
Mertsmom15 Maviss718 Teşekkürler yanıt için🙏🏻 Bugün özele gittim, doktor baktı baktı haftaya bi daha gel dedi. Hiçbir şey demedi cinsiyetle alakalı. Bacak arası falan açıktı çok da hareketliydi her pozisyonda gördü halbuki
Maviss718 Mertsmom15 Emin olmak istemiştir belki canım benim doktorumda gördüğünde söylememişti 19. Haftamda öğrenmiştim 😂
Mertsmom15 Maviss718 Özele mi gidiyordunuz? Ben özele gittim bugün zaten sırf bunun için😄 Devlet yapsa tamam da bi dünya para verdik😄 Sizin cinsiyetiniz ne bu arada🥰 Doktor göremeyince acaba kız mı dedim ben de
Mertsmom15 Maviss718 Bide videoya almıştım şimdi izledim bir iki yeri ekran görüntüsü aldım bi bakar mısınız sizce bu pipi mi kordon mu
mmmm06 Mertsmom15 ben devlete gidiyorum 11. Hqftada tahmin edeyim mi dedi bizde soyleyin dedik erkek gbi duruyor dedi. Doktordan doktara degisiyor sanirim bu durum
Mertsmom15 huysuz__ Videoya almıştım usg yi. İzlerken ekran görüntüsü aldım. Sizce bacak arasındaki kordon mu pipi mi?