teacherandmom_ @Ebaki @staRmama @Jdjdjdksksk @Sermec27 @dika @Elamomy @Maviss718 @bengu_10 @huysuz__ @26Mansura
Hafsa15 Jdjdjdksksk https://mutluresim.com/image/zvmfvZ bir kaç kez yazdım beni hiç görmedinnn bana bakar mısın canım rica etsem
teacherandmom_ Jdjdjdksksk Teşekkürler yanıt için🙏🏻 bugün doktor baktı baktı haftaya bi daha gel dedi. Hiçbir şey demedi cinsiyetle alakalı. Bacak arası falan açıktı çok da hareketliydi her pozisyonda gördü halbuki
teacherandmom_ Maviss718 Teşekkürler yanıt için🙏🏻 Bugün özele gittim, doktor baktı baktı haftaya bi daha gel dedi. Hiçbir şey demedi cinsiyetle alakalı. Bacak arası falan açıktı çok da hareketliydi her pozisyonda gördü halbuki
Maviss718 teacherandmom_ Emin olmak istemiştir belki canım benim doktorumda gördüğünde söylememişti 19. Haftamda öğrenmiştim 😂
teacherandmom_ Maviss718 Özele mi gidiyordunuz? Ben özele gittim bugün zaten sırf bunun için😄 Devlet yapsa tamam da bi dünya para verdik😄 Sizin cinsiyetiniz ne bu arada🥰 Doktor göremeyince acaba kız mı dedim ben de
teacherandmom_ Maviss718 Bide videoya almıştım şimdi izledim bir iki yeri ekran görüntüsü aldım bi bakar mısınız sizce bu pipi mi kordon mu
mmmm06 teacherandmom_ ben devlete gidiyorum 11. Hqftada tahmin edeyim mi dedi bizde soyleyin dedik erkek gbi duruyor dedi. Doktordan doktara degisiyor sanirim bu durum
Maviss718 teacherandmom_ pipiye benziyor canım evet ben özele gidiyorum ona rağmen geç öğrendim canım
teacherandmom_ huysuz__ Videoya almıştım usg yi. İzlerken ekran görüntüsü aldım. Sizce bacak arasındaki kordon mu pipi mi?