Nurayocal Kizlar selaam. 34. Hafta da olan var mi nasil miniklerin kilolari? Benim prensmes 2270gram cikti. Siz de nasil durumlar?
Selinmasal Evet kızlar yardım edin bana bende 34haftalık hamileyim ve bebeğimin kilosu cok az 1800 nasıl kilo aldırabilirimm 😪
bsraikra Selinmasal cnm muz ye sut yogurt yesil mercimek corbasi kasar peyniri her kahvaltida iki haslanmis yumurta ye alir Allahin izni ile😊
Sulesultan Selinmasal benim de 33 haftada öyleydi açıkcası burda yazanlara bakınca çok küçük geldi. Doktorum da acıkmasan da sık sık ye deri bebek bu haftadan itibaren hızla kilo alacakmış devamlı faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum bebeğe kilo aldıracak
Deletedmom342 Selinmasal ben yumurta yiyemiyorum süt içemiyorum sen yiyebiliyosan ihmal etme bunları. Mercimek ye, muz, kasar peyniri, et bunları yemeye çalış inşallah alır kilo 🙋♀️
Nurayocal Kizlar ben amerikada yasiyorum zaten burda ne ultrason yapiyorlar ne de boy kilo soyluyorlar kolay kolay:) doktorum bana cok sagliklisin bebekte saglikli dedi zaten bebegin kilolu olmasi saglikli olmasi demek degil. 9 ay boyunca toplam 3 kez yapiyorlar ultrason.