Sevall01 Selam annşşler bu sabah uyandım hafif pembemsi kırmızıya yakın leke gördüm 39+4 sizin nişan geldikten ne zaman sonra suyunuz geldi ve doğumunuz başladı ilk doğumum ?? 💕💕
Nurcanyokus6 Sevall01 benim nisanim geldikten sonra bel ağrılarım vardı hatta öncesi de aniden belime bı ağrı vurmystu ve lavobayo gittimde nisaniim gelmişti ağrılarım devam etti hastane gitmek için acele etmedim çünkü suyum gelmemişti ve riskim yoktu ağrılarını evde çektim ve bu sırada bol bol merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım açılmam amin artması icin ve artık ertesi gün hastane gitmeye kara verdim gittinde 6cm açıklığım vardı ve suni sanciyla 25da doğurdum kızımı umarım sizinde benim gibi kolay dogumunuz olur🥰
bussra-23 Benim ilk doğumda ağrılarım vardıı sonra lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini farkettim evde 5 dakikada 1 e sancım düşüne kadar bekledim sonra hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam vardı suyumu hastanede ebe 7 cm açılma olduktan sonra patlatmıştı..
busrayildizbayram Aerithma 36. Haftam bugün ve kahverengi yapışkan akıntılar gelmeye başladı dün muayene oldum herşey yolundaydı ağrı sancı vs yok 2 hafta daha beklesin istiyorum bebeğim sizin gelen nişan nasıldı
Sevall01 busrayildizbayram benim hafif pembemsi koyu kırmızı olmayan bir leke halinde geldi ntsye girdim şimdi doktorum çok hafif sancın var dedi eve gidip dinlen ağrıların çoğalırsa ara beni dedi 🥹
FB_15 Huda-27 inşallah bende akşam saatlerinde doğururum ilk gebeliğimde gece doğurmuştu çok gerildim gece hastanede
Huda-27 FB_15 ikinci doğum biraz hızlı ilerliyo 12 buçukta 3 cm açıklıkla hastaneye gittim ebe açıklık kontrolü yaparken 5 cm yaptı onu hemen doğum haneye aldılar tekrar bakılırken suyum geldi herşey 5 saat içinde oldu bitti ilk bebeğim de 17 41 de doğmuştu Buda 17 11 de doğdu