eylulus Philips avent biberonlarin kaplarinda nasil temizligi yapilacagi yaziyor mikrodalgaya koymak gerekiyormus direkt suyla temas etmemesi gerekiyormus ama mikrodalga da ne kadar mantikli bilemedim nasil yaptiniz acaba emzik biberon yikayacagim da bugun
eylulus eylulus uste ciksin🙌🏼 direkt boyle belirttikleri icin ikilemde kaldim yoksa baby me emzik biberon temizleyicisiyle yikayip kaynatip kaldiracaktim aslinda
Sumeyyeky eylulus ben kaynar suda beklettim sonra yıkadım ilk kez duyuyorum mikrodalgada olması gerektiğini
eylulus Tutaste_ direkt suya temas etmemesi gerekiyomus ama sanirim anlamadim ben de kaynatacaktim ne guzel
Tutaste_ eylulus valla bilmiyom ben kaynattım zaten suya değmicekmi bunlar kullanma kagıdında oyle yazıyodu mikti dalgadada su konuyor diye biliyorum ben tencerede kaynattım valla 😄
Gokturkmom_ eylulus o yazıyı bende gördüm ama yapmam diye pek dikkate almadım 😅yılların tekniği kaynatmak sonuçta
eylulus eylulus secenek olarak sanirim o simdi sitesinden baktim ya suda kaynatin ya mikrodalgada diyor
eylulus Melike_00 sitesinden bakmistim ekstra simdi ya 5 dk kaynatin ya da benim aldigim emzik icin mikrodalgada yapin yaziyor secenek olarak yapmislar🫠😅
tugcesakzci eylulus biberonu bilmiyorum ama emziklerin kutusunun içerisine 25 ml su koyup rmzikleri koyup kapağını kapatıyorsun. Mikrodalga da 3 dk falan steril oluyor. Zaten bu direkt emzik kutusunun arkasında dahi yazıyor Biberon hakkında bilgim yok ama
eylulus tugcesakzci mikrodalga da yapma dediler de ondan bilemedim ama kaynatilabilir diyor sitesinde kaynatacagim artik bildigim gibi