Arifekrdg Gebeliğim 7+5 fakat iki gündür sol kasığım ağrıyor kasılıyor yatakta dönerken oluyor veya tuvalete sabah çok sıkıştığım zamanlarda oluyor ama kanamam yok sadece ağrı bu normal mi ??
TayMer Arifekrdg normel canım o ağrılar 23 haftalık hamileyim bende bile oluyor arda şiddetli ağrı ama dikkat et sen yine de. Enfeksiyon olabilir
Ecece Arifekrdg o haftalar benimde öyleydi canım vücut hamileliğe kendini hazırladığı için öyle ama sen bol bol su içmeyi ihmal etme
Tazegelin12 Arifekrdg 2 gün önce doktor adet sancısı gibi agrilarin olabilir gayet normal dedi ama bugun biraz daha fazla agrilar kafam karisti benimde 🙄
Arifekrdg TayMer Çok şükür öyle şiddetli değil ama hep orda kendini belli ediyor hafif bir sızı gibi 🤷♀️Yürürken fln daha iyi farkediliyor ağrı 🤦♀️
SuSerkan İlk 3 ay devam eden ilk haftalarda yerleşme daha sonrasında da ragbimin kendini hazırlaması olarak sebep belirtiliyor bir problem değil yani normal bir süreç
Arifekrdg Nurayocal Iste beni onu merak ediyorum yerlesme mi diye çünkü 2_3 hafta hastaneye gittiğimde bebek görünmemişti sadece kese görünmüştü 🙄 Herhangi dikkat etmem gereken bişey var mı kendimi yormuyorum zaten ama
Sidelya Ben doktoruma bu ağrıyı söylediğimde düşük tehlikesi olabilir progestan verelim dedi 1 haftadır kullanıyorum sabah akşam hap olandan