Bddddd Kızlar çok mide yanması ve hazımsızlık çekenin bebeği saçlı tüylü mü oluyor bu rivayet mi yaşayan var mı 🌸
myangelson Bddddd hurafe. Çevremde midesi yanıp saçsız direk kel bebeği olan arkadaşlarım da oldu, midesi yanmayıp aşırı gür sacli bebek doğuran da oldu 😅
Bddddd Ya çok yaşıyorum hazımsızlık ve mide ağrısı herkes de saçı çıkıyor diyor ama bence de hurafedir sadece sizlere sormak istedim bakalım nasıl olacak 🌸
ezooezz Yengem şişe şişe gaviskon bitirmişti mide yanmasından ama saçsız doğdu bebişi. Benim de 2-3 haftadır başladı mide yanmam 2 hafta önce kontrole gittiğimizde saçlarının çok olduğunu söyledi. Belli olmuyor yani
Alpmom__ Bddddd her gece midem yanıyor diye inliyorum resmen . Bu rivayet doğruysa saçlı bir oğlum gelecek 😅😅
MorKelebek54 Bddddd hayir tabiki hurafe tamamen bu. Oglumda sacli dogdu ama hic bulantim yanmam vs olmadi
yaasemin Bddddd son haftalarda mide yanması normal çünkü iç organlar sıkışıyor mideye baskı yapıyor saçlı olup olmamasıyla alakalı değil 😌
Bddddd yaasemin peki kızlar 28 deyim bu haftalarda karın aşağı iner mi ben mi evhamlıym bilmiyorum sanki karnım aşağıda
Sermec27 Bddddd doğru değil ilk oğlumda mide yanması yaşamadım ama baya saçlı doğmuştu küçük oğlumda çok az mide yanması oldu çok çok az saçı vardı doğduğunda 🥰 3 buçuk aylık hala cok az saçı
Minnaksever Bddddd hiç midem yanmadı ama kızım siyah bi perukla doğdu resmen 🤣 hani kafası üşür diye sapka bile takmadım çünkü kafa derisi gözükmüyodu 🤣
Caglacolak5237 Bddddd bebek midede değil ki saçlı olması mide yanması yapsın. Hormonlar ve bebeğin mideye baskı yapması mide yanmasına sebep oluyor.