Secil1991 Merhabalar detaylı ultrasonda bebeğimin elleri yumruk şeklindeydi. Doktor bir şey demedi ama ben panik yaptım bir kaç bir şey okuyunca. Başına gelen var mı?
Glnrskr Secil1991 Benimki de kapalıydı hatta ben dört parmak görüp korkmuştum doktora sordum biri nerde diye baş parmağında gösterdi sonra😃 benim bebeğim uyuyordu ultrasonda doktor normal demişti.
Tutaste_ Secil1991 benim detaylı doktorum allahın cezası bişeydi. Sedyeden kalkana kadar aglattı beni. Benimkininde elleri yumruktu zaten bi b.ka bakmadı detaylı doktoru hatta dedim cocuk bile sinirlendi içerde diye
kedidirokedi Secil1991 açana kadar bakmadı mı benim bebeğimde dönmedi bir bölgeye bakamadı bekletti yürüttü pozisyonunu değiştirince baktı bayağı uzun sürdü bakması
Secil1991 Glnrskr benimkinin de hep yumruktu elleri 2 hafta önce bir elini görmüştüm o zaman açıktı ama kafama takıldı annelik işte ☺️
Secil1991 Glnrskr benimde öyle oldu ikisi de yumruktu üstten saydı kemiklerini. Önce 4 saydı sonra gördü baş parmağını
Secil1991 kedidirokedi yüzünü göstermemişti ara verdik yürüdüm ona baktı ama elleriyle ilgili bir şey demedi saydı üstten kemiklerini 5 tane dedi
Tutaste_ Secil1991 zorla alttan bakmada diretti erkekti. Kendi doktoruma göstericem dedim güya rahim agzı acık dedi ama hiç bişey yokmuş bişey olursa seni kabul etmem filan dedi mecbur baktırdım makineyle baktı asistani yerlestirdi makineyi. Bişey cıkmadı allahtan
Glnrskr Secil1991 Benim de öyle ben de uyandırmaya çalıştım ama zor olsa da doktor halletti allahtan gerek kalmadı 😃
Semyil Secil1991 doğum yaptım canım 16 günlük sağlıklı bir bebek korkma ters bir durum olsa kendi kadın doğumcunda farkeder her kontrolde ellere vs bakılıyor zaten