Dsedakurt Günaydın kızlar bende iğne olmaya başlıyorum ama aşırı derecede korkum endişem var bebeğe bir şey olur mu ya da iyi gelir mi bize pozitif yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen 🥹😞
Leyla93- Dsedakurt Günaydın canım benım arkadasım kullandı bebegı cokta saglıklı dogdu masallah emın ol kullanmaman daha zararlı gebelık sekerı cok tehlıkelı 🥺 Ben daha 7. Haftamdayım ınsulın dırencım yuksek seker ılacı kullanıyorum gunde 2 tane 🥺 İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🙏🏻
cLearQueen Dsedakurt ben kullaniyorum oncesinde insulin direncim vardi 9.haftadan beri falan igne kullaniyorum gebelikte hap kullanilmadigi icin… insulinin vucuda bebege hicbir zarari yok.. ictigin folik asit vitamin gibo falan dusun…. coook anne var insulin kullanan inan yalniz degilsin
Leyla93- Dsedakurt Canım bende olmadı daha ama arkadasımda oldu hamılelıgın ılerleyen zamanında goguslerde ve genıtalde oluyomus 🥹
Dsedakurt Leyla93- Gerçekten bende de oldu o o zaman iğne kullanmaktan hiç korkmayım öyle mi diyorsunuz
Leyla93- Dsedakurt Bence korkma canım zaten olumsuz bırsey olsa doktorun kullanmana ızın vermezdı bende seker ılacı kullanıyorum suan hemde 2000 mg 🥹 kararmada normalmiş bende hatta görünce benımde mı böyle olacak dedım hormonlar baya bı degısıyo yapıcak bısey yok 😅