merimiri Saat 5 gibi suyum geldi ıslaklık gibi aktı ben çok panik oldum kanamam oldu yatış verdi doktor dua edin kızlar suni takıldı 🥹🥹 Doğumum başlıyor
Merve-dmr merimiri hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı güzel bir doğum geçirirsin kaç haftalıksın şuan 🥰😍
Fatfatfat Bir avazda inşallah. Benimde bugün sezeryan gunumdu benimde sabaha yakın 5 de suyun geldi. Yatış yapıldı.birazdan girerim sanırım bol bol dua edin lütfen
Merve-dmr Fatfatfat inşallah sizin içinde kolay bir doğum olur sağlıklı alın bebeğinizi kucağınıza 😍💖
Habbklvz merimiri sağlıkla kolaylıkla güzel bir doğum olsun inşallah🙏 benim de gece 2 den beri sancım var 11 de hastaneye gidicem kontrole belki beni de yatırır sancılar daha çok artarsa
merimiri Melike_00 açıklığım hiç olmadı 6 saat suni sancı sonucu sezeryan oldum 🤲🏼🫣😞zaten doğurmam çok mümkün değildi bebek 3.810 doğdu kilosundan ziyade aşağı hiç inmemişti anlatcammm
bussra-23 merimiri aayyy hadi yavrum bir avazda sağlıkla huzurla kucağına al inşallah bebeğini hayırlı haberlerini bekliyoruz eleniyorsun demek he 🥹