Satisati bilgeeS zamanla sütun terbiye olacaktır bir anda sütun imdi o yüzden şişti mastit olmaması için dikkat et sağ sürekli birkaç haftaya düzene girer sütun rahatlarsin
kindacute bilgeeS sağım makinen varsa düzenli sağım yapmak rahatlatabilir, ablamı titreme alıyordu ateşi var gibi meğer mastit oluyormuş. Dikkat edin ciddileşmeden bir çözümünü bulun derim
Semanurr0 bilgeeS Sağım yap benimde öyleydi lohusalığin bitene kadar sürüyor bu göğüs pedi taktiğim halde su gibi olurdu üstüm mutlaka sağ çok rahatsız eder seni zamanla geçecek inşallah ilk zamanlar böyle oluyor
Hulo2105 bilgeeS sağ hemen benimde birden şişti ateş yaptı sağınca rahatladım bir daha da yaşamadım öyle bişey
Nazo77 Yani benimde ilk gebeliğim okuduğum ve dinlediğim kadarıyla yapacağın en iyi şey bir memeyi iki kez emdirip boşaltıp diğerine geçmen ben böyle yapacağım nasipss doğru ve sorun çıkarmayan yöntem buymuş 👍🏻
Hulo2105 bilgeeS emzirmekle olmuyor maalesef süt kanalları tıkıyor benekte hepsini boşaltamıyor zaten o yüzden göğüs şişiyor
Bir_nazenin01 Duş alıp ılık su ile göğüslerinizi yukarıdan aşağıya doğru ve daire şeklinde masaj yapın 5 dakika boyunca duşun altında
Iraz bilgeeS sağım yap canım ben manuel almistim pompa sagiyordum çok memnundum çok rahatlıyordum göğsün çok sert olursa bebekte ememiyor benim öyle olmuştu yani
Hulo2105 Iraz aynen benimde taş oldu bebek emmedi doktorum ucuzundan manuel al azcık kanalları aç dedi 2-3 pompaladım hem rahatlattı hem bebek emdi