Gulll00 333 dogumdan bir gun once yatis. Dogum oldugu gun ve digersi gun 3 gun neredeyse kalmis olunuyor. Burdan bir kac arkadas oyle yazmisti
Semanurr0 333 Normal doğum yaptım ben ama yine de yazmak istedim pazartesi akşam doğum yaptım 7.30 da Çarşamba öğlen çıkarmışlardı beni bazı şeylere bakıyorlar bebekte ve bizde işlemler oluyor vs vs
poyrazin_annesi28 seymaaa333 Cuma günü sabah doğum yaptım pazar günü öğlen 1 gibi taburcu oldum. Sorun olmazsa pazar da çıkabilirsiniz doktor onay verirse tabi
myavocado seymaaa333 hayir cumadan iki gün sayarsaniz pazar günü ediyor, cuma doğum yapan pazar çıkar eğer iki gece kalınıyor ise.
seymaaa333 poyrazin_annesi28 ilk doğumum da cuma günüydü ama o akşam olmuştu ve pazartesi taburcu ettiler , şimdi planlı olduğu için sabahtan yatış yaptır dediler onun için pazartesi mı olur diye sordum .
Sema21nur Doğum sezeryan olursa lazer kesim mi dikiş olyo benim ilk gebelgim 38+3 normal istyorum sezeryanda olursa nasil olur merk ediyorum bide doktor kacinci haftada gelmese sezeryanla alir acaba
Bebikk_10 seymaaa333 Nöbetçi doktorlar var. Yada doktorun hemşirelere bilgi verip çıkartabilir. İlle kendi doktorunuzun olmasına gerek yok.