Deniz0902 Kızlar sat 5 Eylül dayanamadım erkenden yaptım ben bi görüyorum bi görmüyorum bana üçüncü bi göz lazım siz görüyor musunuz 
Deniz0902 Hummomy siyah beyazda dahada silikleşiyor bu oynanmış hali ama çıplak gözle biraz daha net ama bilemedim ki kuruma çizgisi mi diyecek ilk 5-10 dkda çıktı
minikbebegim06 Deniz0902 sabah ilk idrarla hiçbir şey yiyip icmeden testi tekrarlayın hafif gölge var gibi ama emin olmak için bu şekilde yapın en doğrusu bu
Deniz0902 minikbebegim06  İlk idrarla çıkan bu
Deniz0902 Fulya90-  Kuruma çizgisi mi acaba sabah ilk idrarla yaptım bunu bugün
Adus Deniz0902 canım seni üzmek istemem ama mantıkla yaklaşırsak 5 Eylül de adet olduysan 21 eylülde nasıl gebelik belli olsun ay sonuna daha 9 gün var bir daha ki adet gününü de ekle bir de adetinin gecikmesi lazım hamile kalman için böyle erken testler yaparak kendinizi üzmeyin arkadaşlar bu testler beklenen gün öncesi yalancı pozitif gösterebilir
sd18 Adus evet bu kadar sürede beta hcg yükselmez kaldı ki gebelik oluşmamıştır daha. bu testin yanlış olma ihtimali yüksek 😑
Fulya90- Deniz0902 canım arkadaşlar yazmış zaten sana sat 5 eylül ise bu kadar kuşa sürede hamilelik oluşması imkansız bir sonraki adet gününü bekle bence
Flowermom0 Bu kadar kısa sürede testte .ıkması düşük bi ihtimal. Ama kesin oösun diye tekrar test alıp yapın bi. Belkide olmuştur bilemeyiz. Allahın hikmeti bu . Belkide adet üstüne gördünüz. Adet zamanlarında döllenme oldu belkide. Böyle olaylarda var
Sara_bebek Deniz0902 evet var bende de boyle olmusdu bende sandim ki gedebelik yok testi cope attim gercekten varmiş şimdi 11 haftaligiz
Deniz0902 Sara_bebek bu kadar kısa sürede mi çıktı sizde de bende arkadaşlara katılıyorum söylediklerini bende biliyorum ama gönül hep olumlu tarafa çekiyor hahahah 😂
Deniz0902 ucbebe_annesi34 adetime daha çok var dünde bügün de yaptığım testlerde çift çizgiyi görünce allak bullak oldum