NurZenkin Kızlar bugün itibariyle 27 haftalık oldum .Kıyafet sipariş etmeyen başladım.Hizli büyüyor diyo herkes çoğunlukla 6 9 ay mi almalıyım .İlk kızım prematüre olduğu için pek kıyafet konusunda tecrübeli değilim yardımcı olur musunuz?
zbanucr NurZenkin ben de 27 haftalığım. Hastane çıkışı ayrı var. 0-3 ay 8 parça tulum ve takım dahil. 6 parça da 3-6 ay var. Ben şuanlık yeter diyorum nasıl olsa hediye gelecek zaten 4-5 aylıkken de ihtiyaç oldukça alırım diye düşündüm
Zelihapekr NurZenkin 6-9 ay kıyafet işinize yaramayacak ki. Onu doğduktan sonra bile alabilirsiniz. Bence bi kaç 0-1 aylık 7-8 takım da 1-3 aylık alsanız doğduğu haftalarda size yetecektir. Duruma göre tekrar alışveriş yapabilirsiniz. Bana da çok çabuk büyüyo büyük al dediler yavaş büyüdü tekrar alışveriş yaptım. Zor da olmadı. Muayene dönüşü avm de mağazaya uğradım aldım çıktım hemen.
Susu13 NurZenkin bende genel ağırlıklı olarak 3-6ay aldım 6-9 olarak birşey almayı düşünmüyorum zaten o zaman yaza denk geliyor yeni ciciler alırız suanlık az birşey 0-3 ay ama geneli 3-6ay aldım canım
huzunluponcik NurZenkin hayır tabiki 6 9 daha sonraları için 03 ve 3/6 alın 03 biraz olsun 3 /6 daha fazla giriliyor
NurZenkin zbanucr 2 tane hastane çıkışı aldım 03 ay bı takım ve 3 6 da hırka takımı aldım yarın da kalan eksikleri veririm alışverişi tamamlarım sanırım.
NurZenkin Zelihapekr yaza geliyoruz zaten bebeğin kilosuna boyuna göre alirim diye düşündüm bende karışan çok olunca kafam karışıyor
NurZenkin Susu13 bende aynı mantıkta düşünüyorum 2 tane hastane çıkışı 2 tane hirkali takım aldım sadece daha alacağım yarın veririm büyük ihtimalle siparişi. 8 tane falan 0-3 3-6 ay zıbın 5 6 takım tulum alırım yeter sanırım.
Susu13 NurZenkin evet evet genel ağırlık dediğim gibi 3-6 yaptım ilk oğlumda yenidoğan çok almıştım çocuk giyemeden büyüdü bu sefer bu şekilde yaptım bakalım