minigin_annesi Kizlar 26+1gunluk hamileyim cekyata uzaniyorum karnim titriyor bebek iceride napiyor bilmiyorum ama titretiyor😂😂😂😂2haftadir uzaniyorum ilk baslarda anlamiyordum direk avizeye bakiyordum acaba depremmi oluyor diye merak ederdim😂😂😂😂kizlar sizdede oluyormu?😀😀😀
Deletedmom004 minigin_annesi Aaa ne kadar değişik öyle.. bakalım bende de olacak mı ilerleyen zamanlarda. Daha 11 haftalık hamileyim 🙄🙄
Handanby minigin_annesi benim de öyle deprem mi oluyor diye bakınıyordum çok değişik titreme oluyor 😂 30.haftadayız hala öyle takla mı atıyordu ne yapıyor bilmiyorum sağdan soldan aynı anda titreşim oluyor 🥰 en baştan beri hareketli benim oğluşumda 🙏
Masalmelissamoms Bende de bol miktarda oluyo 🤣🤣26+2 yiz.ilk bebekte o bu kadar hissetmiyodum bu resmen çıkıcak sanki dışarı..sağlıkla gelsin minnoslar🙏
minigin_annesi Deletedmom004 kuzum kistir daha basindasin yaa😁kisin olunca erken zaman geciyo aslinda😀insallah hiss edince anliycaksin canim 🤗
Deletedmom004 minigin_annesi İlk hamileliğimde ikizlerim ölmüştü karnımda 6 haftalıkken. Kürtaj olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorum biraz da ondan geçmiyor gibi geliyor canım
minigin_annesi Handanby ayyy kiyamam yaaa😄😄😄benimkide aynen belli olmuyor ama birden oyle titresim geliyo kendim korkuyorum🤣🤣🤣
EbruKrhn minigin_annesi bunun postunu bende açmıştım sizin kadar avize oynuto gibi hissetmiyorum ama resmen titriyo gibi korkuyodum ben açıkçası ama çoğu kişiye oluyormuş irkilme falan mı acaba
sevdasevda Benimki pek haraketli değil 🤣 gece oluyor bazen sanki içimden kayıp gidiyor bişeyler dönüyor içerde 🤣🤷♀️ Karnımda kayıyor sağa sola sanki o an sıçrıyorum huylanıyorum 🤣