Merhabalar sizinle bir şey paylaşmak ve bilginiz var mı sormak istiyorum son regl tarihimi 15 Temmuz olarak hatırlıyorum Fakat emin değilim ben 22 Ağustos tarihinde gebelik testi yaptım ve iki çizgiden bir tanesi silik çıktı. Bir kaç gün sonra testi tekrar yaptım çift çizgi çıktı. Sonrasında Sağlık ocağında kan verdim betaHcg pozitif çıktı değer 347 çıkmıştı bir hafta kadar geçtikten sonra hastaneye gittim ultrasonla bakıldı fakat sadece kese gözüktü kalp atışı yoktu ve bebek yok gibi bir şeydi çok ufaktı doktor bir hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım kese var evet ama kalp atışını da duymamız gerekir dedi üzerinden on gün geçti tekrardan hastaneye gittim ve tekrardan bakıldı kese gözüktü ama kalp atışını duyamadık doktor küçük olduğundan kaynaklı diye tahmin ediyorum daha kalp atışı oluşmamış dedi tekrar kan istedi gebelik değerime bakmak için. Sonuç çıktığında ise gebelik değerimin çok yüksek olduğu (109.021)fakat bebeğin o kadar gelişmediğini söyledi pazartesi tekrar gitmemi tekrar kan değerime bakıp betaHcg’min yükseldi mi yoksa düştü mu ona bakması gerektiğini ve tekrar ultrasonda bakması gerektiğini söyledi. Bu durum nedir acaba bir bilgisi olan var mıdır