htcmuhammed Adetime 4 gun var biraz once test yaptim bi cizgi net 2. Cizgi gozukuyor ama belirsiz hamilemiyim??
Kumral60 htcmuhammed ikinci cizginin silik cikmasi hamilelik demek canim ama adet gununu bekleyip yine de kan verirsin kesinlesir gozun aydin.
DLn1 htcmuhammed hatrlmyom ama bnmde 1 hafta fln vardı günüme hc Bi belrtm yoktu alym ypym dedi aynı öyle cktı ertesi gün polikinlik de kan verdim hamile oldugu mu ögrendm canm inşallah sende hamilesndr Allah her isteyene nasip etsn
Alyamerve htcmuhammed benmde ıkıncı cizgım cok sılıktıl ilk çizgi koyu ikinci çizgi silikse hamılesın benm 2haftalıktı ondan oyle silik oluyo:) ertesi gun emin olmak ıcın baska daha yaptm buraz daha koyu olmuştu kan değerinde onaylandı
Kumru82 htcmuhammed htcmuhammed Bende yapdıgımda eşim inanmamışdı ikinci testide yapdım ondada cıkdı sonra kan testi verdim aynı gün ondada cıkdı:)
Ozgur55 Sabah ki ilk idrarla yapılan test kesin sonuç veriyormuş istersen tekrar dene yada kan ver daha garanti olur ☺️beklemek zor geliyo insana çünkü ama ikinci çizgi ilk çizgi kadar net olmuyo
Elifdrn Hamilesin büyük ihtimall hemen bi kan testi yaptır kesinlessin. Poliklinikler gece yapiyo bilgin olsun . Ama çok sevinme yani kaptırma 3. Aya kadar bütün olabilirlikleri göze al . Derim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı olsun bu arada
htcmuhammed Elifdrn ekimde dusuk yaptim Bi taraftan istemiyrm bi taraftan istiyorum karsk duygular icerisindeyim
Minikkimyager htcmuhammed htcmuhammed ilk haftalarda silik çıkabiliyor emin olmak lazım tabi kan testiyle canım