Yazgul_kurt22 36+6 haftalık hamileyim bugün afedersiniz ishal oldum mide bulantisida var ve belden vuran sancım sizce doğum belirtisimi internette öyle yaziyor
E_Duha Yazgul_kurt22 ağrım yok ama mide bulantım ve ishalim var mide yanmasıda var umarım değildir daha 35. Haftama yeni girdim
BerivanLina Yazgul_kurt22 bende daha bgn ishalin dogum belirtisi oldgunu duydum. Bi acile gorunmelisin
Nurcanyokus6 Yazgul_kurt22 evet benimde ishal ve mide bulantısı vardı sanırım bir kaç hafta sonra doğurdum
Suliss76 Yazgul_kurt22 salgın varmş bilginiz olsun bende aynı şeyleri yaşadım gittim salgın dediler 40+1den sevgiler🥲
yelda_b1 Hastaneye gitmenizi öneririm benim de öyle başlamıştı 32 de acikligim oldugunu öğrenmiştim ihmal etmemekte fayda var
Yazgul_kurt22 @E_Duha geçen günde olmuştum bı Kore tek şimdi tekrar olunca zaten internette yazıyor bilemedim artikngrksin istiyorum 1 hafta önden gidiyo zaten
E_Duha Yazgul_kurt22 yaaa sağlıkla hayırlısı ile vaktinde gelsin isterim bende artık bi an önce zaman geçsin istiyorum ama yinede erken olsun istemem
Sumyye_06 Kızlar bende ishal istifar dünden beri 23+3 üm ve suan hastanede yatıyorum ihmal etmeyin ne olur ne olmaz
Yazgul_kurt22 @Nurcanyokus6 anladım bizimkide uygulamaya göre 36+6 ama 1 hafta önden gidiyo acaba diyorum suyunun gelmesinimi beklesem
Nurcanyokus6 Yazgul_kurt22 illaki suyunuz gelmiyebikir benim nisanim gelmişti ve bütün gecebel ağrım vardı düzenli sabaha kada uyumastim sabahta artık hastanr gitmidtik gittimde 6cm açıklığım vardı ve 25dk da doğurdum kızımı sizinde kolay ve sağlıklı bı dogumunuz olur umarım 😊