Ebrulis 29.haftalık hamişler burda mıı :) hazırlıklarınızı yaptınızmı ne zaman yapıcaksınız neler aldınızz toplaşalımmm 🥰
BerivanLina Ebrulis 28 haftaligiz bizde elbiseler hepsi tamam lohusa pijamam kaldi. Bebegin elbiselerini de insallah bi iki haftaya yikar utulerim 😂
Ebrulis Tatlianne35 masallah bende aslında yavastan yıkayıp düzenlemek istiyorum bir türlü başaramadım ama :)
Ebrulis deryalardanbiri bizimde eksik şeylerimiz var tamamlanması gereken, hepsini yetiştirebilcez mi bilmiyorum 🥰
Bh1006 Bugün tam 29 haftalık olduk beşik ve beşik içi nevresim kaldı bide lohusa hastane geceliği alacağım kıyafetleri hazır sayılır çalıştığım için 32.haftadan sonra yıkamayı ütülemeyi düşünüyorum bakım😇
Bh1006 Kızlar sizin de doğum kışa geliyor hastane için pijama nasıl alacaksınız gecelik tarzı dizde olanlardan alsam çok mu soğuk olur ? Hastanede klimalar çalışıyor zaten ama karar veremedim gecelik tarzı mı alsam güzel pijama takımı tarzı mı alsam .
Ebrulis Bh1006 ben ne olur ne olmaz diye bir uzun gecelik almayı planlıyorum, pijama takımı zaten olacak :)
Ebrulis R-veyda44 masallah onlarda hallolur insallah en kısa sürede bizimde eksiklerimiz var tam olarak bitmedi :)
Ebrulis BerivanLina hazır kıyafetleri falan hepsi zıbınları :) eksik olanlarıda tamamlamaya calsıyoruz yavastan :) sağlıkla gelsinler insallahh bebislerimiz