nergis-3567 21 olduk 🥰 ikinci hamileliğim ilk oğlandı ikincisi kız çok heycanlı hissediyorum kIz olacağı için inşallah sağlıkla kavuşmayı nasib eder rabbim 😍🤲🏻
turkan403 Tazeanne74 hm anladım sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲 bende devlet hic ilac vermeyince şaşırdım biraz
Kirazcicegim Malajin17 bende 36+2 oldum, sizde durumlar nasıl.. ben baya acı çekiyorum artık 38 de sezaryen olacağım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa ama şimdiden 1 cm açıklığım var ve bebek kanala yerleşmiş..
Malajin17 Kirazcicegim beraber ilerliyoruz canım. Valla zor geçiyor özellikle geceler kabusum artık. En son 35 haftada gittim kanala falan inmemişti. Ayın birinde randevum var ama tabi benimki normal olduğu için mecbur beklenecek
Kirazcicegim Malajin17 peki kilosu ne durumda şu an başka cihaz 10 gün önce 2500 gösterirken geçen gittiğimde 2100 dendi moralim bozuldu
Malajin17 Kirazcicegim canım cihaz farkı var mı bilmiyorum ama 35 haftada 2500 dedi ama 4gün geriden geliyor açıkçası benim enfeksiyon kaynaklı hastane yatışım yapidı geçen haftalarda ve iştahsızlık oldu bence kiloyu çok önemseme