bilekwoman Meron bazı doktorlar kalp atışını garanti duymak için daha ileri haftalarda çağırıyor canım
Kg16 Mayıs annelerine selamlar 🥰❤️ 7 haftalık benimde haftaya kalp atışlarını duyacağız. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🙏🏻
AryaninAnnesiii Tam 7 haftalığız çalışıyorum çok zorlanıyorum aşırı bir mide bulantım var kontrolum haftaya keseyi gördük ama bebişle kalp atışını henüz göremedik duyamadık umarım inşallah bu kontrolde görüp duyarız🥲🥰🤲🏻
Zselin Meron sanırım yediklerimle alakalı mayalı şeyler iyi gelmiyor birde bazı meyveler 😇 şimdiden saçı yoktur diye düşünüyorum ♥️😀
Yagmur3436 7 haftalik olduk hamd olsun 6 haftalikken ogrendim hamile oldugumu 3. Hamileligim hic beklemedigim hazir olmadigim anda hamile oldugumu ogrendim daha gidecek cok yolum var birde riskli gebelik benimki dogurana kadar 2 igne ve yatis
SERAPp- Selaammm cici annelerrr🥰❤️ ya herkes benim gibi hala bi sorun çıkar mı, acaba boş gebelik mi vs gibi kaygılarda mı acaba? Yoksa ben mi kafayı yiyorum? 😕
SariLale22 SERAPp- bu güne kadar bende öyleydim ya dış gebelik mi şu bu derken allaha şükür değilmiş içinizi ferah tutun doktor bana çok araştırma yapıp kafaya takarsan stres yaparsan bebeğe zararlı iyiliğin için dedi
hibio12 Annepenelope ben de sürekli açım. 9. haftadayım şu an. Ama canım hiçbir şey yemek istemiyor. Açlığımı giderecek kadar ufak ne varsa atıştırıyorum.