SM5534 Ruhsar35 inş canım benim inşş 3 tane düşüğüm var bu ilk bebeğim olacak kendi genetiğimize baktırdık eşimin ve benimki temiz inşallah yavrumuzda sağlıklı olur önce Allah sonra doktorlar Alalhım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲💐
Ruhsar35 SM5534 benimde 4 kaybım vardı kızım 5. Ama çok güzel bir hamilelik geçirdim her yönüyle doğumumda çok rahattı sezeryan oldum son haftlarda kan akışı yavaşladı kızıma giden gelişimi geriledi o yüzden sezeryan yaptık son haftalarda gelişim geriliği olursada sakın korkma 🥰
SM5534 Ruhsar35 cokkk sevindim senin adına canım bebeğinin olusuna, suan benimki haftasına göre 4,5 gün ilerde inşalalh sıkıntısız kucağıma alırım benimde aslında güzel geçiyor her yönden hamileliğim ama şu belirsizlik beni mafetti
Ruhsar35 SM5534 sağol canım teşekkür ederim 😇herşey olcağına varır hiç sıkıntı yqpma sen detaylıdan sonra rahatlıcaksın merak etme 🥰
SM5534 Ruhsar35 Allahrazı olsun canım amin inşallah ben ve isteyen herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşş ♥️♥️🤲🤲
SM5534 Ruhsar35 Allahrazı olsun canım amin inşallah ben ve isteyen herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşş ♥️♥️🤲🤲