fidanylcn Sevvallcosan günde bir aç karnına içiyordum kan değerlerim hala düşük çıkınca ikiye çıkardı doğumdan sonra da acilden bir hafta aralıkla 4 poşet ferinject yapıldı ilacımı değiştirdiler sonra hamilelikte kansızlık çok sorun oluyor
Granit Demir değerine göre günde bir ya da iki veriliyor. Etkili olması için aç karnına almak daha faydalı ama bulantı yan etkisi vs olduğu için de tok karnına alınabilir. Ilacı aldığınız zaman içerisinde Süt ve süt ürünleri tüketmeyin.
Sevvallcosan Bana bu ilacı yazan doktorum günde bir tok karnına yemekle beraber ya da yemekten sonra yazmıştı bugün eczaneden bugün yenisini alırken sabah aç karnına bir adet dedi hangisini yapacağım şaşırdım bende
Edasah Sabah ac kullanıyordum saglık ocagı doktorum kanlarımı gorunce ıkı kereye cıkardı sımdı sabah aksam ıcıyorum
Edasah Sevvallcosan benımde cok dusuk kendı doktorum kan takalım dedı cok fazla alerjık reaksıyon gosteren olunca korktum taktırmadım ay sonuda sezeryanım var ınsallah ıkıye cıkarmakla yukselır 🤦🏻♀️