Hatc16 Kızlar 26 haftalik hamileyim ve göbeğim kaydı hiç bisede yapamıyorum çok acı veriyor esim önceden cekiyordu ama şimdi bebek var diye korkuyor napmam lazim ki gecsin
Hatc16 tamamdanolmuss hani gobek dusmesi olur ya insanda böyle delikte deilde midende atar damar normalde bunu çekiyorlar ama hamilelikten dolayı çekemiyorum
Aysunnn_ Hatc16 herkes bilmez ve herkes yapamaz koca karı dediğimiz bilen kadınlar yapar bunu sıcak su sabunla yapıyorlar biliyorum ama sağlam bilen birine denk gelmeniz lazım
Hatc16 Aysunnn_ ya normalde esim çekiyordu zeytin yağıyla ovar ağzıyla vakum yapar midemden gobegime kadr getirirdi cidden o an geçiyordu ama şimdi korkuyoruz yine yapsak bebeğe zararı varımdır acaba
Aysunnn_ Hatc16 benim bebek sağa girmişti tersti evde yapabileceğim şeyler vardı yaptım ama göbek için bilgim yok dediğim gibi bilen kadınlar oluyor onlar da yapsanız daha mantıklı
Hatc16 Aysunnn_ babam gilin orda olaydı olurdu orda ters olan bebeği bile duzeltiyorlar var öyle kadinlar burda kimseyi tanımıyorum etmiyorum dahada agrisi geçmedi yaa😣
Flowers5454 Hatc16 bir beyfendi detaylı anlatıyor uygulayın dediği şekilde ben yaptım ikincide oldu düzeldi