Sevgii16 Fi557 bugün hafif karın ağrım hafif kasık ağrım var biraz da halsizlik 6 haftaya yeni girdim
Sedakrt Fi557 sürekli uyku hali 😂 çok şükür kusma yok ama içtiğim vitamin ve demir ilacından sonra mide bulantısı oluyor geçiyor 1-2 saate.
Leyla93- Nurckn Bende dun dınlemek ıcın gıttımde yolk sac gorundu ama kalp atısı duyamadık haftaya ınsallah Foto nasıl yuklenıyo bılmıyorum canım
Btsncr Benim bulantılarım baya baya azaldı yok denecek kadar az diyebilirim iştahtan yana sorun yok maşallah yiyorum bol bol 😃 6+1 deyim şuan heriry normal yalnızda ayağa kalktığımda çok gözüm kararıyor en büyük sorunum bu diyebilirim
Nurckn Sedakrt bu demir hapı ne iğrenç bisiymis ya. Affedersiniz ama büyük abdest simsiyah ilk başta nasıl korktum ama ilaçtanmis. Sizde de oylemi
Nurbl Fi557 evet folidoce yazdı dr a sormadım ağrıları ama ozaman gittiğimde yoktu iki gündür kalçam ve kasıklarım da ağrı var
Sedakrt Nurckn evet canım demir ilacı yapıyor işe yaradığının işaretiymiş aynı zamanda benim değerim 8 çıktı çok düşük kullan dedi mutlaka