rumeysa_1c Şuan 29 +1deyim başından beri hiçbir belirtim olmadı ne midem bulandı ne tiksindim ne de halsizlik çok rahat bir hamilelik geçirdim şuan biraz zorluyor ama olur o kadar da
meysa_ rumeysa_1c bende hiç olmayınca ve daha 6 haftalık olunca stres oluyorsun şimdide dengesiz oturdum belimi ağrıttım ama hep korku oluyorum rabbim bana bağışlasın hayırla sağlıkla🧿
meysa_ Tomucuk12 ayy maşallah 🧿 inşallah bende sağlıkla o zamanlara gelirim. 6 haftadayım ama dengesiz bir şekilden sandayede oturdum bel ağrısı yaptı bunlar için erken değilmi ya
Annelikmghb meysa_ benimde pek oldu sayilmaz 8 haftalarda göğüs agrisi ve bulanti basladi canim ilk ogrendigimde biraz sadece halsizlik ve sanki adet olacakmis gibi kasikta batma vardı belirtiler herkezde farkli oluyor.
Ss4 meysa_ meysa_ 10 gün önce dogum yaptım. Ne mide bulantısı ne ekşimesi ne göğüs agrısı sıfır belirti ile geçti gebeligim. Tadını cıkarın😘
Yeniyeniden meysa_ yok degilim ben mucizelerden biriyim 45 yas uzeri anne adeti tup bebekler deneyip olmayan allah tarafından işte mukafatlandirildik
meysa_ Yeniyeniden ayy çok sevindim canım. İşte nasibinde senin de böyle varmış sağlıkla kucağına alırsın inş🧿💕
meysa_ Ssssserapppp amin inşallah herkes burda alan. Şimdide bel ağrım oldu yanlış oturunca sende de oluyor mu🙃
drn5410 meysa_ yok yok belirti olmak zorunda değil güzel düşünün güzel ilerlesin 😊🌸 içinizi ferah tutun evham yapmayın 🌷🥹
Ayse0575 meysa_ 7. Haftadan sonra zortlatıyor bacım😅 bende aynı diyordum 7. Haftada bi başladı mide bulantıları nereye kaçacağımı şaşırıyordum. Ama herkesin böyle geçecek diye bir şey yok inşallah sakin geçer gebeliğin keyif alarak büyür minik🥰
umutluanneadayi meysa_ aynen öyle daha erken olduğunu biliyorum ama eşimi durduramıyorum mucizemiz olduğu için
iremcannn1907 meysa_ canım ben tek bir belirtim dahi olmadan doğum yaptım. Ne bulantı ne baş dönmesi ne ağrı sızı. Meraklanma sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ❤️