Beybyi Kızlar alış veriş için bı şeylerden başladınız mı cinsiyetini öğrendiniz mi ben 13+3 haftaligim içim gidiyor bı şey almamak için cinsiyeti öğrendikten sonra ufaktan başlamak istiyorum süt sağım makinası emzik hastane çıkışı zıbın gibi şeyler bebek arabası puset falan 🥰
Starkmama21 Beybyi bende 13+3 Pazartesi doktor cinsiyet için erken olduğunu söyledi🤷♀️bir dahaki randevu 22 Ekim 😳ben 25’ten önce almayı düşünmüyorum 3 kaybım var o yüzden 🌸
Guzelanne56 Beybyi ayyy ben aralık sonu dogurucam hala alısverıse başlamadım😂 daha var dıye dıye doğuma yakın alırım herhalde hala bana çok varmış gıbı gelıyor😂
myangelson Beybyi 30 dan sonra düşünüyorum alışveriş yapmayı o zamana kadar tek tük kıyafet alırım belki heves edip ama genel olarak 30 u bekleyeceğim 14+2 haftaligiz bizde bugün doktor erkek dedi ama kesin değil tabi bacakları kapalıydı görebildiği kadarıyla
Aynil710 Bende 13+5 im henuz bende biseyler yapmadim cinsiyetten sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum bakalim isimli hastane çıkışı falan birde neyden ne kadar alayim hic bir fikrim yok 🤦🏻♀️
Beybyi Starkmama21 Allah yavrunuzu sağ salim kucağınıza almaya nasip eder inşallah benim de bı daha ki randevum 3 Ekim’de o zaman söylerler mi bilmiyorum 🤷🏻
Beybyi Guzelanne56 ilk çocuk olunca daha bı heyecanlı geliyor insan bı parça olsa da alsam diyor o parçayı evde görmek bile iyi gelir diye düşünüyorum cinsiyeti öğrensem bı iki parça bı şey alırdım 🙈
Guzelanne56 Beybyi hahahahah yaaa evet ılk bebegımde 24 haftada hastane çantasını bıle hazırlamıştım heyecan başka oluyor 😂
Starkmama21 Beybyi benim bir kızım var 4 buçuk yaşında ilk değil ama yinede heyecan var ilkde’de bir elbise hariç birşey almadım annem babam a ‘Dan z’ye herşeyi almışlardı 🤷♀️🤦♀️🤣
Granit 16+4 haftalığım hiçbir şey almadım .ekim ayının son haftası detaylı düşünüyorum.detaylıdan sonra alışverişe başlayacağım inşallah .aslında gene erken ama çalışırken ilerleyen dönemlerde zor oluyor, diğer hamile arkadaşlardan tecrübem.
Aleyna_Yilmaz 17+4 haftalık hamileyim hiç birşey almadım daha erken olduğunu düşünüyorum … Zaten bizim yaramaz cinsiyetini göstermiyor 👼😁