_2prensesannesi35 Merhaba arkadaşlar 18+3 günlük hamileyim İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız önereceğiniz doktor hastane varmı ?
Dlrdr _2prensesannesi35 ben geçen hafta Prof Dr Sermet Sağol’a gittim gayet güzel ilgilendi ve telefonuna bir uygulama ile fotoğraflarını veriyor. Memnun kaldım ben.
Ayses0348 _2prensesannesi35 konakta sabahattin altunyurt ’a gittim. Çok bilgili ve kibar birisi. Her seyiyle tek tek ilgilenip detayli bilgide verdi. Kendisi profesör zaten.
Ruhsar35 Prof dr sebahattin altunyurda yaptırdım canım çok memnun kaldım ben cihazı olsun bakışı olsun süper bir doktor bence kızım yüzünü göstermiyordu bakabilmek için baya uğraştı yaniok detaylı inceledi herşeyini sonuçta prof ve perinotolog işinde uzman 🤗
_2prensesannesi35 Dlrdr teşekkür ederim yeri nerde acaba gelen doktorları değerlendirelim yakın olması da önemli benim için
Kocamanailem_ Ayses0348 bende detaylı için Sabahattin beye gideceğim nasıl geçecek çok merak ediyorum ☺️
Serpilmas _2prensesannesi35 buca da serkan güclü. Ilk gebeligimde ona yaptırdım ikinciye hamileyim yine ona gidicem
_2prensesannesi35 Serpilmas fiyat nedir acaba karataş hastanesi 3500 TL denildi hepsinin değişiyor mu fiyatı
Momofates _2prensesannesi35 suan 35 haftalığım gideli baya oluyor ama ben gittiğimde 2500₺ ödeme yapmıştım