Kosem983 Dogumdan sonraki günler yardi.a ihtiyac oldgu kesin ama babanin oldgu evde rahat edilebilirmi kendi evine gelsen eş biseyden anlamiyo ne yapmali kizlar daha doguma cok ama gecen aklima geldi😁
Kumral60 Kosem983 Kendi evinde kalmak en guzeli canim hem senin ve bebegin butun esyalari burda olcak hemde rahat ediceksin ve bebegin evine alisicak gelmek isteyen sana gelip baksin zaten 10 gune toparlanirsin.
cimennbayann Kosem983 ben kendi evimdeydim annem gelmisti oyle daha rahat oluyor düzeniniz de bozulmuyor hem bebek icin hem kendin icin iyi oluyor 😊
Kosem983 Myhoney Kumral60 Brlgry Yine en mantiklisi annenin gelmesi benim annemle kayinvalidem ayni binada o yuzden bu binada kal diye israr edebilirler diye bi soruyum dedim en iyisi direnmek😅
Cnnakbb Gerçekten yardımcı olabileceklerse senin evine gelsinler daha rahat edersin ama benim annem başka bir şehirde zor gelmesi kayınvalidemde hizmet bekliyor bakacağına hiç yardımcı olmamıştı o yüzden ilk bebeğimde 19 yaşındaydım kendim baktım bu üçüncü kısmetse bunada kendim bakıcam