Buttercup16 Bugün tam 40 haftayız ve gelmedi arkadaş gelmiyor 😅 sabrımın son demlerindeyim artık her akşam sancım var ama ama düzensiz uyuyunca geçiyor 😂 varmı 40 olan 40ı geçen gelin sarılalım gerçekten her sabah hamile kalkmaktan yoruldum psikolojik olarak ayrı vücut olarak ayrı tadını çıkarıcak raddeyide geçtim artık şu an gelse zil takıp oynayacağım 😌
mervegulerktas Buttercup16 kıyamam 🥺 bir an evvel sağlıkla gelsin inşallah öyleyse 🙏🏻🪽 Allah kolaylaştırsın 🌸
Erkekannisi2 Buttercup16 ben 41. Haftaya kdr bekledim , 4 cm acıklıkla gezıyormusum , sonra suni verdıler hisstmedım sancıyı kendi kendşne 7 cm oldu , en sonn suyumu patlattılar bişi koydular suniye yarım saatte dogurdum
Babyandmee Buttercup16 Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhat versin size 🌸🌸🌸 40+2 bende bi doğursam dua edermisiniz bana🥹🥹
Buttercup16 Babyandmee İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza tez vakitte benimde 40+3 tü doğurdum
Esranur98 ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısı benim doğurmama peki göbeğin doğuma yakın aşağıya düştümü
Buttercup16 Esranur98 Aminn darısı başınıza 😌 öyle aman aman düşmedi açıkçası ama evet mide ve akciğerde belli bi rahatlama oluyor hissediyorsun
Buttercup16 Erkekannisi2 Bende artık doğumu başlatalım diye gittim doktorumla öyle konuştuk suni ile başlanıcaktı ama 3cm ve kendi sancılarım varmış gittiğimde bir süre öyle bekledim sonra suni ile devam ettik ama benim doğum uzun sürdü 🥹