Koalams Kızlar sezeryan olalı 25 gün oldu dün titreme geldi birden soğuk soğuk ter aktı vücudum buz gibi oldu korktum çok kötü hissettim kendimi hala üşüyorum terliyorum sıcaklıyorum sizde oluyor mu yada oldu mu
Dunyam28 Koalams bana da olmuştu fakat panik atak olabilir uykusuzluk ve yorgunluktan tansiyon normalse bazen emzirirken de olur
Beybiik Koalams bendede olmuştu hatta hıçkıra hıçkıra ağlamıştım bide emzirme stresiyle alakalıda olabiliyor bu
ASE6154 Koalams bana ilk gece olmuştu hastanede sedye zangır zangır titremişti yanımda uyuyan kayınvalideme seslenemedim bile, sabah doktora sordum anesteziyi attığın için olabiliyor demişti ama senin baya geçmiş üzerinden🙄
Krc19 Koalams göğüslerinizde de ağrı varsa mastit olmuş olabilir misiniz? Benim öyle olmuştu yaklaşık doğumdan 2 ay filan sonra yaz ortasında üşüme titreme ani sıcak basması bir de tansiyonda etkiliyor olabilir su içmeyi ihmal etmeyin
Tazeanneveminikleri Koalams benim ve bir yakınımızın da aynı şekilde olmuştu. Özellikle geceleri uyurken oluyordu afedersiniz karabasan falan diyorlardı doktora söyledim tahlil istedi ve enfeksiyon çıktı. Aynı zamanda yakınımızda da enfeksiyon demişlerdi. İsterseniz doktorunuza danışın. Çok geçmiş olsun 💐