Seydanuurr4 Kızlar 28 haftada agrısı olup 38 haftada dogum yapan var mı ne olur içimi rahatlatın sabah agrım vardı nst de agrı cıktı
aslhnkrts9 Seydanuurr4 29 da miyomdan dolayı sancım olmuştu 34 de doğurdum ama benim hep erken doğum riskim vardı. 29 da serumla ilaçla durdurmuşlardı
Kardelen92 Seydanuurr4 26.haftadan beri sancim var suan 32+4 olduk bende hafta sayiyorum insallah 37 lere kadar dayaniriz 6 haftadir savasiyoruz kizimla dogmasin diye bi 4 5 hafta daha dursun diye dua ediyorum
Serife1616 Benim 26 haftada nişanim geldigi icin 2 gun yattim, suan 36+1 deyiz sabredip bol bol yatin ben oyle geldim bu haftalara sakince sabirka dua edip beklemekten başka bir caremiz olmuyor bizlerin elinde degil malesef olanlar
Kardelen92 Seydanuurr4 sancilar duzensiz oldugu icin duzene girmedikce mudahale etmicez dedi nst girdim 2 kez sanci sıklıgı azalinca acilma da olmayinca eve gonderdi ama sancilar cok can yakiyo ama duzensiz bazen saatte bir bazen 20 dk bazen 40 dk degisiyo surekli duzenli olmadikca acilmaya sebep olmaz dedi evdeyim yatyrm oyle
aslhnkrts9 Seydanuurr4 o zaman söylemişlerdi ama ben iğneden korkuma kabul etmedim 33 de yapıldı bana ciğer geliştirici iki doz