meryem90 Test 13.haftada yapildi Papp-a 1000 ng/mL Beta HCG 133.588 U/L Ense kalingi 2.1 (Bunu hoca bakarken soylemisti) Sonuclar sizce nasil hanimlar devlet hastanesinde yaptirdigim icin daha raporu alamadim.
myangelson meryem90 doktordan görülüyor rapor bende 12. Haftamda yaptırmıştım e nabizda böyle gözüküyor değeri ama grafik için hastaneden almam gerekiyor yorumlanması için ona da doktor 16. Haftada çağırmıştı 2 haftaya gideceğim anca 🥲
Alone meryem90 betan yüksek(daha düşük olmalıydı). Ama bu tek başına birşey ifade etmez canım doğru yorum için grafik lazım onu da anca doktor görüyor
Eylul41 meryem90 bu değer normal Ama doktordan aliniyor bende yaptirdim sisteme düşmez dedi 10 gune cikar dedi devlette yaptirdim bende
numix Raporla birlikte yorumlanıyor bu değerler. Sonuç için doktora gidin onlar sonuç grafiğini görüyor ☺️
teacherandmom_ Benim de sonucum çıkmış e nabızda gördüm ama sadece sizdeki gibi iki değer yazıyor. Rapora şimdi e nabızdan ulaşabilir miyim acaba? Hastaneye gidip doktordan almak zorunluysa taa pazartesine kalacak sonucu almam
meryem90 teacherandmom_ E nabizda rapor yokmus maalesef sadece kan sonuclari var.bende pazartesi gunu raporu gidip alicam insaallah hastaneden.yani mecbur hastaneye gidicegiz :(
teacherandmom_ meryem90 Acile gidecem sabah ya orda belki verirler. Yarın özelde kontrolüm var çünkü gitmişken raporumu da alıp gösterirdim. Diğer türlü devlette tekrar doktora randevu bulana kadaaarrr
myangelson Alone bu değerlerin yüksek olup olmadığı neye göre belirleniyor bende merak ettim kaçtan sonra yüksek oluyor mesela 🙃
Alone myangelson o değerleri bilmiyorum cnm ben kendi sonucuma göre karşılaştırıyorum 😂 benim hep riskli çıkıyor. Değerleri ezberledim artık.
myangelson Alone yaa bende öyle yazınca biliyorsunuz sandım 😅😅 benim de pappa 3000 küsur çıkmış beta 52 çıkmış daha 2 haftam var doktora gitmeye de bu değerlerin yanında grafik yorumlandığıni biliyorum da öyle yorum yaptığınızı görünce sorayım bir dedim 😅
User658383839 myangelson ya benim de papp-a 694. beta 139765 çıkmış ikili test ve (…..) hepsi sonuç ektedir diyor 🥺
myangelson User658383839 sonuç ektedir diyorsa aslında ek gözükür diye düşünüyorum gözükmüyor mu ? Bende hiç öyle birşey yazmıyor. Hastanenin kendi sitesine de girdim e nabizdaki gibi sonuçlar var grafik yok
babyiscoming_ Alone öyle bir şart yok yanlış biliyorsunuz bence arkadaşı boşuna panik yapmayalım 😇 benimde pappa 1517 idi beta 90.215 idi. Sonuç çok düşük risk. Tabiki bu veriler bir şey ifade etmez grafiğe göre yorumlanmalı