Ceren_3333 Arkadaşlar merhaba, ben izmirde yaşıyorum ve normal dogum düsünüyorum. Önerebileceğiniz doktor veya hastane varsa yardımcı olabilir misiniz. İlgisinden ve tecrubesinden memnun oldugunuz doktorlar olursa sevinirim
Aslanice Ceren_3333 ben Çiğli devlet hastanesine gidiyorum bediye seda hursitoglu ’na gidiyorum arkadaşım da kontrollerini ve doğumunu orda yaptı plesantasi rahmine yapışmış olduğu halde doktor son dakikaya kadar normal doğuma yönlendirdi bebek normal doğdu ama maalesef plesantayi ameliyat ile almak zorunda kaldılar ben 36. Haftadayim 1-2 cm açıklığın var haftalarca da o açıklık kalabilir sancıların sıkılaşıp suyun gelirse gel bana dedi hani gel 1-2 cm açıklık var alalım seni demedi yani o yüzden kesin tavsiyemdir
Ceren_3333 irser ben suan da medifemaya gidiyorum, suanlık memnunum doktorumdan ama dogum icin daha iyi bir hastane düşündüm. Söylediklerinize bakıyım bir çok teşekkür ederim
Ceren_3333 Kocamanailem_ eskiden gaziemirde oturuyordum bende ama gitme fırsatım olmadı hiç, izmire de yeni evlenerek geldim zaten😊 özel sağlık sigortam oldugu için özel hastane düşünüyordum. Tavsiyen için çok teşekkür ederim