Ceylanaydmr Kızlar ikizlere hamileydim 9. Haftada bi kanamam oldu ama bebekler iyiydi kalp atışları vardı haftaları uyumluydu kese dışında kanama olmuştu sorun olmadığını söylediler. Ama bugün kontrole gittiğimde 9+3 te kalmış birtanesi . Onun için artık yapıcak hiç bişey yok maalesef ama diğerine bi zararı olur mu böyle olup tek gebelik sağlıklı doğum yapan oldu mu ?
Ilkaymom Ceylanaydmr tek yumurta ikizlerine hamileydim ben de. İkisinin de kalp atışlarını duymuştuk bir sonraki muayenede 10 haftalıkken birinin kalbi durdu, diğeri ile çok şükür 35. Haftadayız. Bir sorunu yok, 21 ekime sezaryen günümüzü aldık ☺️
Begovicka Ceylanaydmr evet, şu anda emziriyorum 😃 yasadiginiz sey kaybolan ikiz bebek sendromu, o yuzden korkmayin. Doktorunu yeterince bilgi vermemis olabilir, benimki vermemisti. Arastirin goreceksiniz, guzellikler dilerim ❤️
Tosuncukannesi Ceylanaydmr kaynanamda ikizlere hamile kalmış sizin gibi bir tanesinin kalbi durmuş ama görümcem doğdu olabiliyor bazen böyle yiyecek ekmeği yokmuş diğerini sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏼
Asminarin Ceylanaydmr Yanlış anlamazsaniz bir sey sorucam merka ettim de kalbi duran bebeginizi kurtaj la aldilar mi yoksa nasil bir yol izlediniz
Ceylanaydmr Begovicka Evet duydum aslında ikiz olduğunu öğrendiğim beridir araştırıyorum ama insan rahat edemiyor. Teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
ballilokmam Ceylanaydmr tek yumurtada birçok risk olabiliyor ama çift yumurtaysa korkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Kumsal28 Ceylanaydmr evet benim arkadaşım da tek yumurta ikizlerine hamileydi birinin kalbi durmuştu öbürü devam ediyordu doktoru bişey olmaz dedi gerçekten de bişey olmadı çocuğu doğdu şimdi sağlıklı çok şükür