kelebekannesi01 6+4teyim 2 gün önce sancılı kanamam oldu bugün pembeye döndü rengi. Durum kötüye mi gidiyor. Başına gelen varsa yorum yapabilir mi
Baby_B kelebekannesi01 Progestan kullaniyor musun Korkutmak istemem seni ama ilk gebeligimde o sekilde kayip yasadim Lütfen beklemeden doktora git Kirmiziya dönmesin❤️ Progestan igne yaptir bana vermemislerdi
Edailkemomm Bence beklemeden acile bi görün derim diğer postunuza da yorum yapmıştım bazen olabiliyormuş amaa kanama düşük sebebi de olabilir sizi korkutmak istemem 🙏🏻 pazartesiyi beklemeden acilden giriş yapp
kelebekannesi01 Edailkemomm doktorumla görüştüm o da ptesiyi bekle artmazsa dedi napacağımı şaşırdım :(
Edailkemomm Bence bekleme ama yine de sen bilirsin bu tür kanamalarda düşük yapmıyorsan bile yatış verebiliyorlar kanamayı durdurmak için kontrol altında tutuyorlar sürekli gözlem halinde oluyosun ama düşük yapsan az çok ağrıdan bile anlarsın
kelebekannesi01 Edailkemomm kanamam sadece tuvalete gidince oluyor sancımda az ama bence vücut atmaya çalışıyor keseyi evde düşük yapmaktan da korkuyorum yarın başka bi doktora görünecem