Gamzzkan 2 3 gündür kulak ağrısından duramıyorum. Bugün iyice arttı şiddeti. Kbb’ye randevu da pazartesiye var bi tek . Haftasonunu bu ağrıyla nasıl getircem bilmiyorum. 39. Haftamdayim var mi başına gelip bi önerisi olan
Munojat29 Gamzzkan hangi taraftaki kulağınız ağrıyorsa o tarafı sıcak tutun bide bileğinize bir dış soyulmuş sarımsak bağlayın doğal olarak bunları tavsiye ederim
Gamzzkan Sağ kulağım sanki delik daralmış gibi hafif şişlik var gibi . Birden ağrımaya başladı anlamadim noldu. Başıma ve dişime de vurmaya başladı.
Munojat29 Gamzzkan normalde böyle durumlarda Dr lar antibiyotik öneriyor ama Dr’a gitmeden ilaç falan kullanmayın bence
Munojat29 Gamzzkan Gamzzkan kulağınıza pamuk koyun şal örtün başınıza ve elinizi kulağınıza koyun öyle sıcak olur kulağınızın içine hava girmesin
Munojat29 Gamzzkan mesela bizim oturduğumuz yerde acilde hiç ilgilenmiyorlar sizin bilemem , gidin bence ne olur ne olmaz
Gamzzkan Munojat29 hala aynıyım sizin dediklerinizden haric bi de zeytinyağı damlattım geçmedi, pamuğa lavanta damlatip kulağımda beklettim geçmedi. Saat 3 ben ağrıdan uyuyamıyorum 😭 sorduğunuz için çok teşekkür ederim 🙏🏼🩵
Dhdhdjdhdk Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım zaten kötü bir hikayem vardı 1 ay süren kulak ağrısı yüzünden bebeğim daha çok gelişmedi ve doğuma alındım. Allah yardımcınız olsun.