Tubasim Yumurtlama sorunundan dolayı doktor femara verdi adet zamanı başlayacağım. Femara kullanıp hamile kalan var mı kızlar yazarsanız çok mutlu olurum. Temmuz ayında boş gebelikten kürtaj olmustum
silacetin88 Tubasim kuzum kullanmadım klomenden daha etkili olduğunu duydum inşallah faydasını görürsün ❤️
Zeynpaltndg02 Tubasim ben kullandim yumurtalar gelişti ama diğer ay catlatma iğnesi yaptım 2 ay icin de hamile kaldım bebeğime kavuşmaya son 10 gün inşallah seninde olur rabbim isteyen herkese versin inşallah
zeyzey00 Canım inşallah hamile kalırsın duymuştum daha önce üstte kalsın diye yazıyorum inşallah kullanan görür ve yazar
Miniss Tubasim bende klomen kullandim 2 aydir ama hala hamile kalamadim . Gobekten igneden yaptilar fakat hala bi etkisini goremedim .
Tubasim Zeynpaltndg02 masallah bebişinize😍 sağlıkla gelsin insallah 🤲 yumurta takibi yapılacak muhtemelen iğne vermez kendiliğinden çatladıgı için.
Tubasim Miniss klomeni ben geçen sene kullanmıştım. Femara çok daha kuvvetli bi ilaç doktorunla görüş istersen canım.
Miniss Tubasim biliyorum daha cok erken 2 ay da olmayadabilir ama strese giriyor insan ister istemez . Bu ay kendi halime birakayim istiyorum sizce dogrumu yapiyorum 😟
Tubasim Miniss Rabbim ne zaman isterse o zaman bizim de bebeğimiz olacak 🤲 bu yüzden elimizden geleni yapıp dua etmek lazım. Ovulasyon testi kullanıp yumurtlama gününüze dikkat edin ben öyle yapıyorum. Vakti gelince olacaktır 🤲
Miniss Tubasim adetten kac gun sonra demiyosun ovulasyon testini canim . Dua etmekten baska caremiz yok tabi allah'ım isteyip dileyen herkese versin insallah 🙏