canmyavrum Kaçıncı hamileliğiniz 🌸benm 2. Gebeliğim 2.kez oğlum olacak cinsiyetler belli mi ,hazırlıklar nasıl gidiyor sohbet edelim 💙🤍
Gunduzanne canmyavrum ayyy bu hafta yayvan olan göbeğim önümde toparlandı😂 çok komik görünüyor😂benimde erkek 🥰
canmyavrum Gunduzanne 😅 göbeklerin aldığı şekiller Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
canmyavrum ikiprensesbebiissss maşallah kız annesi olmak 💗keşke💗Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
Gamzeli-annee canmyavrum benimde 2. Gebeliğim kızım olacak göbüşüm kocaman oldu bile oğlumda yayvandı bunda öne doğru kendimi şişko penguenler gibi hissediyorum 🤭
canmyavrum Gamzeli-annee ay maşallah b Sağlıkla alalım inşallah kucagımıza bnm oğlum olack pek karnım çıkmadı daha hamile degilken daha kilolu duruyordum😅
Gamzeli-annee canmyavrum ne güzel valla ben dışarı çıkmak bile istemiyorum çoğu zaman resmen ben burdayım die bağırıyo benim kız🤭
canmyavrum Gamzeli-annee maşallah🤲❤️😆bnm 1.hamileligmdede belli bi karnım yoktu 9 ahlıkken yeni yeni belli oluyordu diyebilirim
DenizBatus canmyavrum bende 20+4um.3 cu hamileliğim bir oğlum var bir de kızım olacak insAllah🙏🏻🥰karnimda baya belirginleşmeye başladı☺️
canmyavrum DenizBatus maşallah valla bnm daha belşi degil gerçi biraz bol giyiniyormda yinede belli degil şuan
Gamzeli-annee canmyavrum iç karnın genişmiş senin demek sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil koca göbüşle gezcem artık🤭