Ebbruc leylos01 serklajlıyım erken doğum riskim var o yüzden 28de başlicam kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye
Merve-dmr aden026 yaa teşekkürler sizin içinde iyi olmuş ne güzel maşallah azda kalmış doğuma sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍💖 Bende 22+3 oldum ultrasonda 5 gün önde gözüküyor serklajlıyım hep yatarak geçiyorum hiç iş yapamıyorum o yüzdende geçe bırakmak istemedim 26.haftalarda başlim o zaman 😍🙏🏻
aden026 Merve-dmr çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🥰 evet kendinizi yormadan yavas yavaş yapın mesela bugün kıyafetlerin etiketlerini kesin yarın yıkayın sonra yavaş yavaş utulersiniz birkaç güne yayip. Yormayın kendinizi 🤍
Ebbruc Merve-dmr ay sorma 😂 dün iş yaptım biraz bugün belim ağrıyo , doktor kısıtlamadığına pişman olacak yakında beni
Frkubra leylos01 bence baskıya bilirsiniz çünkü ilerleyen zamanlarda agirlasiyoruz herşey gözümüzde büyüyor o yüzden ufaktan yıkayın utuleyin katlayın hiç bişe olmaz bende 26 haftamdayim üçüncü hamilelegim çok zorlanıyorum mesela ev işleri çocuklar yemek içme o yüzden bende bebek deterjanı alıp ufak ufak yıkayıp utuleyio yerlestirecem
themom95 leylos01 ilk hamileligimde 34. Haftada başlamıştım ama bunda 30 dan sonra yıkar yerlestiririm
Merve-dmr Ebbruc yaa dikkat et dicem ama insan duramıyorda bende yasak ama yinede kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum 🤣🤣
Ebbruc Merve-dmr bana yasak koymadı doktor onun rahatlığı var bende 😂 patlıcan falan közledim bugün de çocuktan ses yok yoruldu garibim o da benle beraber 😂 dinlenmeye geçtim bugün
Aybukealtintas leylos01 merhaba, tabikide tercih sizin siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz yapabilirsiniz, ben yaklasık 34,35 gibi yıkadım şuan 37 lerdeyim henüz çanta da hazırlamadım🤭😂
ssevilmommy leylos01 29. Haftamdayım yıkama ütüleme bitti, çantayı 32 de hazırlayıp kapatıcam nasipse. Çanta almadım daha
Ebbruc Merve-dmr valla hissediyorlar hareketleri bile hafif hafif bugün, normalde coşardı yavrum içimde 🥲
Tutaste_ leylos01 22 haftada manyak gibi ilk geldiğinde yıkadım şimdi sudan dolayı kokuyor Bi daha yıkılmam son doktor kontrolünden sonra 35+4 teyim D:
Ebbruc Merve-dmr inşallah ya oğlumun enerjisini özledim bugün , sonra da pişman oldum öyle yorduğum için 🥲
Merve-dmr Ebbruc yinede dikkat etmek lazım banada perinatoloji doktoru kanal uzunluğun iyi ama hep dikkat etmen gerek kendini yorma istirahat ederek geçir şuan iyi olsada akşama bi anda açılman olabilir risk her zaman var dedi o yüzden artık daha da dikkat ediyorum sonradan pişman olmaktansa 🥹🥲
Btlshnnn leylos01 29 haftalık olduk yıkadım hurca koydum nasip ederse rabbim 33 haftalık gibi ütületip yerleştireceğim
leylos01 Btlshnnn benimde dolabım gelene kadar o kadar olur diye düşünüyorum bebeğinizin kilosu ne kadar oldu acaba