Mucizem2131 Bugün transferimin 8. Günü iki tane çok iyi embriyo transferi oldum hem erken hem kaset test yaptım ikisi de negatif çıktı . Böyle olup sonradan pozitif görenler var mı aranızda
busrasya Mucizem2131 kanı bekleyin idrar yanılma payı çok yükse transfer günü dahil mi 8. Gününüz ve kaçıncı gün embriyoları
bilekwoman Mucizem2131 canım keşke yapmasaydın ben 10.gün kan testi verdim pozitif sonucu aldım 2 embriyo transferi benimde 11.gün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı idrarda hemen çıkmayabiliyor yani
babyiscoming_ Mucizem2131 ben 9. Gün pozitif görmüştüm ama belli olmaz tabi burada bir kaç kişide gördüm testte negatif görüp kanda pozitif olan kan vermeden canını sıkma lütfen
Serap09 Mucizem2131 9. Gun 3 tane gebelik testi yaptım negatif 10. Gun 349 değer ile kanda pozitif gördüm değer önce kana sonra idrara geçer unutma ve üzme kendini şuan kan versen çıkar
busrasya Mucizem2131 canım kanı bekle çok erken henüz çıkmayabilir hcg idrara kandan sonra geçiyor doktorlar da zaten test yapmayın diyorlar bu kadar erken
busrasya Mucizem2131 içinizi ferah tutun bebişleriniz sizinle sadece kendilerini belli etmeleri için çok erken 🪽
bilekwoman Mucizem2131 olabiliyor canım öyle ağrılar kanaman lekelenmen yoksa sıkıntı yok içini ferah tut
Mucizem2131 babyiscoming_ içim ferahladi biraz çok ağladım bugün hem erken hem kaset testte negatif çıktı iki gün sonra kan vericem insaAllah vardır
Mucizem2131 bilekwoman yok ne kanama ne lekelenme yok günde dört defa duphaston iki defa estrofem iki defa da progestan fitil kullaniyorum
bilekwoman Mucizem2131 iyi canım ilaçlarını aksatma test gününü bekle inşallah pozitif sonuç alırsın 🤲🏻
Mucizem2131 Serap09 maşallah . İşte insan bilemiyo benim 5. Gün embriyosu çift transferi yarın 9 . Gün direk 11 . Gün kan vericem insaAllah