Minnosunannesi49 Kızlar aşırı aşeriyorum zararı varmı bilmiyorum ama gün içinde çok tüketiyorum limonu tuzla yemek kadar güzel bişey yok sanki aşırı hoşuma gidiyor tadı. yazarken bile aşerdim yani okadar🤦🏼♀️
Cheryy1 Minnosunannesi49 benimde canim cok istemisti istedigi zaman yedim ama okadar fazla da tuketmedim 😊
Ftm35 Minnosunannesi49 zararı var mı limonun bilmiyorum ama tuz ödem yapar, bir de her şeyin aşırısı zarar 🥴
Iraz Minnosunannesi49 limon un mu hayır canım kayinvalidem sadce dersi çok yiyorsun ekşi olur biraz suratı asık diğer insanlara karşı o kadar çok şükür gayet iyi ben tuzu değilde limonu herşeye sıkıyordum öyle yiyordum zaten neye ihtiyacın varsa canın onu istiyormus
Iraz Minnosunannesi49 maşallah çok tatli sağlıklı bir oğlum oldu hiç zararı varmıdır diye de düşünmedim aklıma gelmrdi çok sistim sadece çok kilo aldım 35 kilo aldım
dika Minnosunannesi49 tuzla değil de sade limon yiyorum şuana kadar hiçbir problem olmadı düşük riskim olmasına rağmen günde en az 1 limon yiyorum tutamıyorum kendimi çok şükür şuan 21+6 yım doktorum da birşey demedi