elifdemir09 Nuna Leaf aldım ben manuel ama eğer istersem elektrikli hale geçebilmesi için aparatı da satılıyo elektrikliye ihtiyça duyarsam aparatını alarak kullanırım indirimden çoook önce almıştım şuan fiyatlarına baktım da çok uçmuş…
iremmgk555 elifdemir09 evet ya fiyatlar uçuyor ben de çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum ama bakalım 🤔
Ze1hra iremmgk555 valla bende kararsızdim baya baktım ben kararsız kaldıkça fiyatları artıyor gittim elektrikli olanı sipariş verdim 🫢
Hilalsnll Ben ikisini de aldım durumunuz varsa alın derim başlarda elektrikli çok işe yarıyor durması açısından 2 aylıktan itibarende manuel motor gelişimi açısından kullanılabilir
iremmgk555 Hilalsnll elektrikli olması biraz düşündürdü beni yoksa oyalama açısından iyi olur da zararı olur mu ki
elifdemir09 iremmgk555 ben daha hamile bile değilken yatırım oladak düşünerek almıştım 3 bin TL di şimdi fiyatı 7 8 bin olmuş
iremmgk555 Hilalsnll bi kişi yazmış buraya hatta elektrikli olduğu için diye de ben de bilmiyorum insanın aklına düşüyor işte 🙄
Ucubirarada iremmgk555 Aaayy bende bunu merak ediyordum ekstra post açmayım bari şuracıkta bı yerde bekleyeyim 🤭🤗
dika iremmgk555 doktorlar pek tavsiye etmiyor elektrikli olanı sağlık açısından gelişimi için ben hamile olmadan önce almak istedim ama baya araştırdım sonra vazgeçtim Allah nasip ederse manuel alacam bebek hamağı almıştım uyuması için onda olacak kalktığı zaman manule katacam yanımda kalsın
Fatma_Fatma iremmgk555 ben aslında hep elektrikli istedim ama elektrik liler bebek sağlığı açısından kötüymüş bir doktor söylemişti almıycaktm ama uygun fiyatlı görünce normal aldım kızım sallar kardeşini yada bebiş kendisi de sallanır hareket ettikçe
dika iremmgk555 doğumdan itibaren diye duydum okudum ben tabi siz daha iyi bilirsiniz sonuçta her anne kendi bebeğinin sağlığını ister ben sadece fikrimi söylemek istedim yani doğumdan itibaren katacaksınız bebek o şeklini alacak çünkü devamlı salandigi için bebek hep sabit gibi kalıyor manuel de en azından hareket ede bilir bu harekette dayalı sallanır
iremmgk555 dika estağfurullah benim de tecrübem yok henüz de ilk aylar kendini atamaz ileri geri diye dedim🤗 keşfedene kadar kasları gelişene kadar elektriklide daha iyi oyalanır gibi geldi🤷🏻♀️