Elifkrk1997 Merhabalar bez stok yapmak istiyorum kaç numara kaç adet gidiyor tahmini yazabilir misiniz
Aylaa123 Elifkrk1997 bez stoklanmamalı bence en iyi markayı bile alsak bebeğe pişik alerji yapabiliyor kendinize bir marka belirleyin ve bebeğiniz doğunca deneyin . Ayrıca her bebeğin gelişimi farklı olduğu için her bezi ayına kilosuna göre kullanamıyorsunuz boşa almıs olursunuz elinizde patlar
Sibelipekf Elifkrk1997 elif stok yapma benim elimde kaldı en fazla giden 4 numara bence stok yapacaksan 4 numarayı yapabilirsin sadece
CLozd Elifkrk1997 1 ve 2 numara günde 10 tane kullanılıyor ortalama. 3 e geçince 7-8e düşer belki 6’ya. Bebeğin kaç kg doğacağı önemli ama 3800-4000 doğarsa 1 numarayı 20 günde geçer yani 200 lü bi paket alsanız yeter. 1 ayda da 2 numarayı geçer ona göre hesaplayabilirsiniz
Sibelipekf Elifkrk1997 illaki bez alacağım diyorsan 1 tane 1 numara al 2 tane iki numara sonra gelişimine göre 3 e geçersin 4 de zaten stok olabilir
rumisam Elifkrk1997 stok yapmamayı öneriyorlar her bebeğin gelişimi ve cilt yapısı farklı oluyor bı marka alerji yaparken diğeri yapmaz ya da tombiş bı bebek olur küçük numaralarıpek kullanamazsin doğduktan sonra bebeğinin cilt yapısı gelişimine göre stok yapman daha mantıklı olur
myangelson Elifkrk1997 bez stoğu yapılmaz. Çevremde hep böyle stok yapıp bebeğine pişik olduktan sonra kullanamadıkları oldu keşke almasaydik diye dert yaniyorlardi.
Bebekmert Bence stok yapmayın ben ilk gebeligimde Molfix almıştım ama bebekte pişik yaptı tüm iyi marka bezleri denedik hepsi pişik yapıyordu inanır mısınız en son BİM’in bezini aldık onda sorun çıkmadı sadece 😂😂
Hatice5258 Elifkrk1997 ben marketten 42 li 1 numara aldım şimdilik bazen pişik olma ihtimali oluyor bazen de tombiş doğdukları için bezler elinizde kalabilir. Mesela normalde 1 numara bezler 2-5 kilo için oluyor ama görümcemin bebeği 5 kilo ama tombiş olduğu için 3 numara kullanabiliyor bebişin poposuna bağlı yani herşey