babyandmommy İlk gebelik öğrendiğim zaman tahlil verdiğim de 1,41i. 18 gün sonra 2,14 olmuş. Kaçtan sonrası tehlikeli oluyordu?
Feniks babyandmommy ben hashimato hastasıyım 9.haftadan sonra dengesizlik başladı ilaç dozumu yükseltti doktorum her ay kontrolüm var değere göre dozu ayarlıyoruz hiç sorun yaşamadım sende yaşamazsın korkma ❤️ Dr bebeğe zarar vermesi için çok uzun bir süre yüksek olması lazım demişti
mmedinestlms babyandmommy 2,50 olması lazım sınır senin ki şuan normal ama ara ara kontrole gitmelisin
Fatmadali babyandmommy aslında normal değer 4 ama gebelikte 2,50 altına düşmesi gerekiyormuş ama benimde düşmemişti bende ilaç kullanıyorum sabahları aç karnına 🫠
ayse5487 babyandmommy benim de öyleydi hamile kalınca artıyor hormonlar değişiyor ondan sanırım canım aksatma ilacını
Miniklerinannesiyim babyandmommy size 25lik yada 50lik İlaç başlar birden yükselmiş cünkü ben ilaç kullanıyorum hep degerim 1.45 bi dahiliyeye görünün bence
ayse5487 babyandmommy anladım canım benim değerim de ilk yüksekti iki aydır 2,40 falan geliyor ama ben 25 mg kullanıyorum her ayda kan veriyorum dozu için doktorunuza bi danışın 🌸
Cihangir09 babyandmommy değeriniz normal 2.50 sonrası ilaç başlanıyor gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 3e kadar çıkması normal
babyandmommy ayse5487 sordum ilaç vermedi yüksek değil dedi. Ama takibini yapıcam bi 15 güm sonra tekrar kan veririm
snybzkrt Kızlar benim de değerim 0,02 salı günü dr gideceğim bu değer nasıl acaba ilaç başlar mı bir de aç mı gitmem lazım dahiliyeden randevu aldım